La Carbonera serveix vermut colombià

Coses Llegides

Ana Basanta va acudir a la llibreria per parlar del seu darrer llibre el passat 2 de juny

El primer vermut literari del mes de juny va arribar a La Carbonera des de la llunyana Colòmbia. És en aquest país on transcorre l’acció de la novel·la d’Ana Basanta, «Días que valieron la pena» (Editorial Tandaia). Unes 15 persones es van reunir a la llibreria per escoltar la conversa entre el periodista Jordi Bes i l’escriptora.

Durant l’acte es van abordar temes tan diversos com la situació política de Colòmbia, les diferències entre l’escriptura periodística i la narrativa o la necessitat de mantenir determinades expressions dialectals malgrat que puguin afectar a la comprensió dels lectors. Tot això a les 12 del migdia i amb la companyia d’un bon vermut.

Bes i Basanta durant l’acte.

«Días que valieron la pena» narra la història…

Ver la entrada original 75 palabras más


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s